HTML

engineer civilben

Nincs témám. Első alkalommal fogok blogot írni. Elkezdem, és majd valami alakul. A pillanatnyi gondolataimat fogom majd alkalomadtán leírni, ennyi csak a terv. És egyelőre azt sem tudom mire jó ez az egész :) Sebaj, ha blogolni sikk, én is beállok a sorba picit. Lesz benne, egyetem, motorozás, és meló is.

Archívum

A vég kezdete folyamatban

civilengineeer 2011.01.08. 15:36

Folyamatban... immár 4. féléve. Magasépítési Szerkezetek Mechanikája. Ez az egyetlen ami elválaszt a záróvizsgától. Azt olvastam a vágy mellé akarat és fegyelem szükséges, hogy teljesüljön a kitűzött cél. Na most a vágy az megvan, de az olyan megfoghatatlan, annak nincs előfeltétele. Csak szárnyal az elme és leszáll valami mellé. EZ megy mindenkinek. A másik az akarat, aminek muszáj fegyelemmel társulnia, csak így keletkezhet végtermék. Jelen esetben tudás. E kettő utóbbival már kicsit gondban vagyok. Nem tudok 2 óránál...vagy inkább gyenge 1,5-nél többet tanulni. Képtelenség. Annyi dolog van ami elcsavarja a fejem. Elsőként a gyomrom. Ez a leggyakoribb. Kajáláshoz meg bekapcsolom a tv-t, vagy a számítógépet, hogy kicsit színesebb legyen az az elvileg fél órácska. És akkor beleragadok új gondolatokba, új e-mailes feladataim támadnak, érdekes film megy... Nehéz ügy ez. Valahol messze egy barlangban kellene tanulni, tűz mellett, csendben, ahol két óránkét 10 percet kapnék a külvilággal való kapcsolattartásra. EZ lenne az ideális. VAgy a fegyelmet kell erősítenem. Jelen körülmények között ez talán egyszerűbben megvalósítható. Meg az éveleji tervekben is benne van. Szóval megyek... tanulok amíg csend van. ha estefelé hazaér a család már csak az íróasztalnál lesz módom puskagyártásra vagy feladatmegoldásra. Ha hétfőn meglenne ez a vizsga... istenem de örülnék. Már nagyon sokszor nekifutottam, és készülhetnék az államvizsgára keddtől.... :) óóódeszép jövőkééép :) Na ráhajtok. Majd jelentkezem az eredményekkel.

Csőcső (ahogy egy kedves cousin mondaná)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilengineer.blog.hu/api/trackback/id/tr272569766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása